Τηλεοπτικές Εμφανίσεις

Visit kdardamanis.gr YouTube Channel

Visit kdardamanis.gr
 YouTube Channel

Δήλωση στον κ.Δημήτρη Λάμπρη​ στο Βήμα ΤV​ στις 17/09/17 στο Βελλίδειο, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη​ στη ΔΕΘ.

Συζήτηση με τη Βίλιαν Στασινού και τον κ. Κώστα Μπασιούκα, γραμματέα της ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, στο κεντρικό δελτίο του ΒΗΜΑ TV στις 20/9/16, για την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.

Συζήτηση με τον Παναγιώτη Μπούρχα στο κεντρικό δελτίο του Βήμα Τηλεόραση Ιωάννινα στις 26/06/2018, σχετικά με το “πανηγύρι” στο Ζάππειο και τη γραβάτα του κυρίου Τσίπρα που δυστυχώς αποδεικνύεται θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων, τα γελοία σενάρια περί “αποστασίας”.

Συζήτηση με τον Βλάση Ντόκα και τον Θωμά Ρέκατα από το ΣΥΡΙΖΑ, στο κεντρικό δελτίο του ITV στις 09/02/2017, σχετικά με το κρυφό ταξίδι αστραπή του πρωθυπουργού στο Παρίσι και την Γ’ αξιολόγηση.

Συζήτηση με την Γιώτα Σταύρου στο κεντρικό δελτίο του Ήπειρος Tv1​ στις 12/02/2018 σχετικά με την υπόθεση Novartis και τις σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το σκάνδαλο Καμμένου, το Σκοπιανό, τα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το αφήγημα της “καθαρής εξόδου”.

Konstantinos Dardamanis - New Democracy - Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης - Νέα Δημοκρατία - Πολιτικό Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας

Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης


Πολιτικό Στέλεχος του Μητρώου Στελεχών – Μέλος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης

Υπεύθυνος Τομέα Δράσης Οικονομίας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

 

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ιωαννίνων

Nea DImokratia - Logo
Επιστροφή